UJHELYI-AUTÓ II. KFT. - Debrecen

Rólunk

imgUjhelyi-Autó II. Kft.
img4027 Debrecen, Böszörményi u. 66.
Telefon: 52/418-266, 52/311-945
Szalon: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 08.00-13.00
Szerviz: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 08.00-13.00

Újhelyi Autó Telephely


Az Ujhelyi-Autó Kft-t magyar magánszemélyek alapították 1991-ben Toyota gépkocsik forgalmazása és szervizelése céljából.

A társaság megalakulása óta nyereségesen működik és Újhelyi István ügyvezető igazgató vezetésével folyamatosan növelte árbevételét, illetve bővítette tevékenységi körét. 1996 végén megalakult az Ujhelyi-Autó II Kft-t, mint hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedés.

1997-ben az Ujhelyi-Autó Kft. kinőtte eredeti telephelyét és új területet vásárolt Debrecen központi részén. A következő évben került sor a Toyota szalon és szerviz felépítésére. Ugyanitt folytatta tevékenységét az Ujhelyi-Autó II. Kft, amely 2001-ben a Mercedes-Benz vezérképviselet által támasztott előírásoknak mindenben megfelelő autószalont épített. Ma már közel 900 nm-es, elkülönített, az uniós előírásoknak megfelelő bemutatótermekben folyik a Toyota és Mercedes-Benz értékesítése.

Központi elemét képezte társaságunk további fejlesztési terveinek egy európai színvonalú tehergépkocsi-szerviz, valamint egy karosszéria javító és fényező műhely felépítése, amely végül 2004-ben valósult meg. Ezek a beruházások lehetővé tették az ügyfeleink teljes körű, egy helyen történő, gyors kiszolgálását, beleértve a teljes körű kárügyintézést is. A karosszéria és fényező üzem, valamint a tehergépkocsi-szerviz 1200 nm-en működik, az utóbbiban új és használt gépkocsik műszaki vizsgáztatását is biztosítani tudjuk. A bemutatótermek mellett működik a 800 nm-es szerviz, ahol a márkák előírásainak megfelelő legmodernebb technológiával zajlik a szervizelés, javítás. 200 nm-es alkatrész raktárunkban 70 millió Ft értékű, folyamatosan cserélődő készlettel rendelkezünk. Az előbbieken túlmenően autómosóval és autókozmetikai szolgáltatásokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Ma már új gépkocsi értékesítéséhez sokszor elengedhetetlen a vásárló által használt gépkocsi beszámítása, így erre a szolgáltatásunkra is különös figyelmet fordítunk, amelyhez összesen 2000 nm-es - részben fedett - terület áll rendelkezésünkre.

2007. októberétől bővítettük kínálatunk, ugyanis társaságunk a Hyundai hivatalos márkakereskedője lett, 2015. márciusától pedig tovább bővítettük kínálatunkat a Mitsubishi és a Subaru modelljeivel.

Az autópiac tendenciáit figyelembe véve az elmúlt években új eladási és szerviztechnikai korszerűsítéseket hajtottunk végre az ún. full-services szolgáltatást középpontba helyezve. A full-services szolgáltatás szerves részeként alakítottuk ki az egyes márkák bemutatótermeit. A kiszolgálás színvonalának javításán túlmenően az egyébként kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező gépkocsik mellett magasan kvalifikált munkatársakkal próbáljuk megtartani régi, és egyben megnyerni új ügyfeleinket. Jelenleg összesen 35 fő dolgozik társaságunknál annak érdekében, hogy mindenki elégedetten távozhasson tőlünk.

Debrecen egyik legfrekventáltabb részén, összesen 14.000 nm-en várjuk kedves ügyfeleinket, fő közlekedési utak kereszteződésében a Böszörményi út 66. szám alatt.

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.